Hart boven hoofd

Het leven delen

Ik vind het erg prettig om met een dierbare een fijne tijd door te brengen. Wij delen over ons leven, thee, lekkers, wandelen, eten. We delen over dat wat wij meemaken, dat wat ons bezig houdt. Zo ging dat ook toen een dierbare vriend weer eens langs kwam. Wij hebben geen intensief contact, vaak zijn wij druk met ons leven, maar als we elkaar zien dan is het fijn. Het ging niet goed met hem vertelde hij, hij worstelde met een aantal zaken, hij wist die allemaal goed te benoemen. Het is voor hem lastig om te voelen, het is meer een hoofd mens, dat kan dan overweldigend zijn.

Al dat voelen is dan lastig, hij is gewend dat zijn leven in controle is, het overspoelde hem.

Wij hebben een aantal dagen samen doorgebracht, dan vertrekt hij weer naar zijn leven. Zondagochtend lig ik in bed en krijg ik een download over hem binnen. Ik ben altijd op mijn hoede om me Holistisch af te stemmen op vrienden, ik krijg dan op een anderen laag informatie door over hen, waar zij soms zelf nog helemaal niet aan toe zijn. Ik doe dat liever niet, maar deze drong zich zo op dat ik hem moest delen.

Dit mens vindt dat het niet goed met hem gaat? ik voel dat het fantastisch met hem gaat, hij voelt, hij twijfelt. Hij is zich bewust van dat voelen, maar hij is heel kritisch op zichzelf, hij wil dit allemaal niet. Maar wat ik voel is “wow” wat een stappen maakt hij, hij voelt, hij wikt en weegt, staat op de drempel van een volgende stap. En dat alles is hij zich volledig onbewust, …………………….

Hoe je er naar kijkt

Jammer dat hij hier nu nog negatief naar kijkt, ………………………

Hij ervaart zijn leven in alle kleur. Wat kan dit allemaal nog gaan opleveren? zoveel potenties in deze man. Dat zie ik en dat deel ik graag met hem op die zondagmorgen.

Het is maar hoe je er naar kijkt, heb jij ook iemand nodig die eens met je meekijkt? Ben jij te kritisch over jezelf of veroordelend? Ik kijk graag eens met je mee, of dat het potenties zijn die verborgen zijn gebleven achter een over schat hoofd.

Meld je aan voor de vijf gouden holistische tips!